Presentation

Företaget startades i november 1994 som handelsbolag efter anställning som klottersanerare sedan 1990 på ett annat saneringsföretag.
Från början hade jag "kontor" hemma, garage längst ner i OK Farsta samt ett litet utrymme i Kärrtorp som lager.
Redan efter något år hyrde vi ett kontor i Farsta då det kändes ohållbart att ha "jobbet" hemma hela tiden, vi fick även möjlighet att ha lager i garaget.
I början av 2000 omorganiserade vi till aktiebolag och har sedan dess bibehållit den bolagsformen.
2007 började vi aktivt leta efter större lokal för att kunna samla garage, lager och kontor under samma tak.
Efter letande primärt i söderort då vi alla är hemmahörande här fann vi en lokal i Jordbro som var optimal för våra behov.
Flytten gick den 31/10 och vi är sedan dess placerade på Lagervägen 5D i Jordbro.

Sedan starten har vi alltid jobbat med helt självförsörjande mobila enheter, och har då inget behov av att belasta kunden med krav på el och vatten.
Fordon vi skickar på saneringsuppdrag är alltid utrustade med elverk, vattentank, högtryck samt material, allt samlat i en och samma enhet.
Vi har med åren samlat på oss ovärderliga kunskaper och information om hur klotter avlägsnas, både effektivt och skonsamt med bra och miljöanpassade produkter.
En av våra policys är att alltid ligga steget före dom som förstör vår närmiljö med klotter och liknande vandalism.

De produkter vi använder är anpassade för sitt ändamål och är naturligtvis godkända av både miljö- och hälsovårdsmyndigheter.
En av många målsättningar vi har är att få fler att applicera klotterskydd, då detta är en mycket bra lösning ur både miljö- och kostnadssynpunkt.
Vi har stor respekt för fastighetens värde och eftersträvat att alltid vara uppdaterade i frågor som berör olika underlag och material.

Sedan starten har vi utfört flera 1000 saneringsuppdrag på skiftande underlag åt kunder i hela Storstockholm men även utanför.
Vi har i dagsläget ett flertal saneringsavtal där vi mot en fast månadskostnad besöker och sanerar fastigheten utan övriga merkostnader varje helgfri måndag alternativt på avrop.
Självklart lämnas kostnadsfria råd och offert på era objekt samt att vi alltid dokumenterar våra arbeten med fotografier.

Vår välkvalificerade personal står till Ert förfogande med nedanstånde tjänster

Klottersanering inne / ute
Klotterskydd inne / ute
Målningsarbeten inne / ute
Högtryckstvätt inne / ute
Fasadrengöring
Färgborttagning
Soprumssanering
Impregnering
Hydrofobering
Blästerarbeten
Grovrengöring
m.m.

Vi har även miljö- och ansvarsförsäkring.


© Cleanup Time AB